Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vanhat päivitykset

Jos nyt joku näitä edes jaksaa lukea...

 

Maaliskuu - 2013

7.3.

Laiskuus loppukoot tähän! Lisäsin nyt siis Reinan tiedot loppuun, tein karttaa lisää ja ajattelin pikkuhiljaa lisätä näkyviin esimerkkikouluttajan ja -koordinaattorin linkit. Haluaisin pikkuhiljaa tietoa Citronista ja Maylinestä. (May ei ole huomautuksistani huolimatta ilmoittanut viekkuun itsestään/tarinansa tilanteesta, joka on mielestäni ärsyttävää. :/ ) Eipä kai muuta.

 

Helmikuu - 2013

26.2.

Konekieltoni siis päättyi, jesh! Odottelen edelleen tarinoita jokaiselta kouluttajalta. Valitettavasti jouduin laittamaan Citronille ja Maylinelle jo Deadlinet. Elikkäs tarinoita vaan kirjoittelemaan! C:

 

Tammikuu - 2013

31.1.

Ensimmäinen erotettu koko Absorbin historiassa, Daichi. Odotin niin innolla häneltä tarinaa, sitten myöhemmin edes elonmerkkejä. No, nyt sitten linkittämään teille Muistokivi.

Katsokaapas KKK- osio, pettykää.

Daichin voittamat palkinnot (juhla-arvonta) on nyt laitettu myyntiin; Treecko päätyi adoptiokeskukseen, jossa myös Daichin Gible ja Jouluinen muna, ja Old Amber löytyy nyt Secret Shopista. Käykäähän katsomassa!

Päätin myös, että Solarin Sanomia ilmestyy joka kuussa yksi numero.

Lisäsin sitten vielä vanhat päivitykset, koska tässä etusivulla ei ole hirveästi tilaa. Tai tilaahan on loputtomiin, mutta tiedän, että päivityslistat ovat rumaa katseltavaa.

23.1.

Jep, vihdoin taas tullut päivitettävää... Tässä tärkeimpiä muutoksia:

  • Yuuka liittyi, tervetuloa!
  • Solarin sanomien toimisto on nyt avattu! Itse lehti julkaistaan myöhemmin tällä viikolla/ensiviikolla
  • Kuten varmaan huomaattekin, saimme Razebackilta uuden ihanan ulkoasun, kiitokset hänelle!

Siinäpä tärkeimmät. Odottelen edelleen tietoa Daichista... Hänellä on siis aikaa ilmoitella itsestään kahdeksan päivää. Tietenkin myös lomaileville kouluttajille tiedoksi, että odottelen heiltäkin tarinaa sitten loman loputtua/siitä viikko eteenpäin on aikaa kirjoittaa... Eipä kai muuta, rakentelen edelleen vielä kaiken loppuun.

Ai niin, jos mielitte juhlia yli 1000 kävijän ja yli 20 000 sivunlatauksen rikki menoa, niin vilkaiskaapa Ajankohtaista-osio! C;

 

15.1.

Eipä ole ollut kamalasti päiviteltävää, joten olen päättänyt panostaa täysillä rakentamiseen. Dye Islandseista on nyt enemmän tietoa ja saaristosta on ilmestynyt myös kartta. Lisäsin myös loton. Toivoisin edelleen, että Daichi ilmoittaisi itsestään, hänelle lisäsin nimittäin jo Deadlinenkin. En haluaisi millään erottaa yhtäkään kouluttajaa pienestä kaartistamme, mutta joskus on pakko... Odottelen myös innolla Aryan aloitustarinaa! 

 

14.1.

Kaikki paikat on nyt päivitetty. Lisään tässä vielä kategorioita Kouluttajille-osioon. Saimme myös neljännen hoitajan, tervetuloa Arya! Saamme myös tällä viikolla uuden ulkan, jonka tekee niin taitava ulkkamestari Razeback. Peruin myös Arceusjahdin, koska kouluttajia on vielä niin vähän, katsotaan tuleeko jahti sitten myöhemmin...

 

8.1.

Nyt olen kyllä huolestunut. Mihin Citron ja Daichi ovat kadonneet? Jos joku tietää mistä saan tavoitettua kyseiset hoitaja pistäkööt linkkiä viekkuun, haluan tietää ovatko kyseiset hoitajat elossa, tai edes halukkaita hoitamaan enää. Daichi ja Citron, voitte myös ilmoittaa itsestänne viekkuun. Kiitos.

 

Joulukuu - 2012

27.12.

Kaikki on nyt onnellisesti päivitetty. Absorbissa on nyt siis jo kolme hoitajaa! Jeejee! Yritän saada koko hoitolan valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti maltatte odottaa vielä hetken.

 

19.12.

Olen tosi innoissani! Ensimmäinen kouluttaja on saapunut! Tervetuloa Citron! Olen myös vaihtanut kirjoitusajan niin, että riittää kun kirjoitat kerran kuussa. Joulukin on jo alle viikon päästä!

 

5.12.

Valitettavasti Cherrie erosi, ja nyt Absorbissa onkin vain yksi ylläpitäjä :( Ei anneta sen kuitenkaan häiritä! Itsenäisyyspäivä lähestyy, ja tänne on jopa yksi halukas liittyjä! Valmistakin alkaa jo melkein olemaan! Yritetään saada paikka valmiiksi vielä ennen uutta vuotta!

©2020 || Pokemonhoitola Absorb || - suntuubi.com