Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivusto

Tästä osiosta löytyy kaikki Absorbiin liittyvä tieto, joka teidän tulee tietää. Jos täältä kuitenkin puuttuu jokin sellainen tieto, minkä tahtoisit tietää, tule vain rohkeasti kysymään asiaa vieraskirjassa. Ei meistä kumpikaan purematta niele.

 

[ Ylläpitäjät ] - [ Copyrightit ] - [ Ex-layoutit ]

[ Vanhat päivitykset ] - [ Sivuston arvostelut

 

Perustieto

Sivun nimi: Pokemonhoitola Absorb

Lyhenne: Abs

Perustuspäivä: Loka-Marraskuun vaihteessa 2012

Kategoria: Pokemonhoitola

Ylläpitäjät: Spike & Yuuka

Osoite: http://absorb.suntuubi.com

Käytättehän tuota osoitetta aina linkittäessänne, kiitos!

 

Sivusto on listattu

 

 

Historia

Absorbin taival alkoi vuonna 2012, loka-marraskuun vaihteessa. Spike oli jo pitkään unelmoinut omasta hoitolasta, joten hän päätti perustaa sellaisen. Rakennus saattoi alkaa.

Marraskuun puolivälissä kuvioihin astui Spiken sisko Cherrie, joka nimitettiin toiseksi ylläpitäjäksi. Cherrie auttoi rakentamisessa, josta Spike oli kiitollinen. Kuten arvata saattoi kuvioihin astui sisarusten välinen riita, joka oli kaikin puolin turha. Riidan päätteeksi Cherrie erosi ylläpidosta, jolloin Spike piti hoitolaa yksin kasassa.

Yhden ylläpitäjän voimin Absorb sinnitteli pidemmän aikaa. Pari liittyjää saatiinkin niihin aikoihin, vaikka toiminta ei ollut Spikenkään kohdalla kovinkaan aktiivista. Sitten Absorbin vieraskirjaan tuli viesti Yuukalta, jonka jälkeen aktiivisuus lisääntyi; Absorb sai uuden ylläpitäjän.

Yuuka puolestaan liittyi Absorbin ylläpitäjiin 2013 vuoden maaliskuussa, kun hänen oma hoitolansa Midnight Bloom hakkeroitiin ja tuhottiin. Siitä lähtien Yuuka on toiminut toisena ylläpitäjänä Absorbissa.

Sivusto jatkaa tästäkin eteenpäin toimintaansa kahden ylläpitäjän voimin. Toivomme, että Absorb tuottaa teille yhtä suurta iloa kuin se on tuottanut meille ylläpitäjillekin.

©2020 || Pokemonhoitola Absorb || - suntuubi.com